1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Nieuws 2006

CD Presentatie zondag 4 februari

Written by Koos Hoogervorst

Posted on 23 december 2006

Na een ruime voorbereidingstijd en een drukke decembermaand met opnamen, inzingen, afmixen, hoes ontwerp enz. enz. is onze 3e cd klaar. We zijn misschien een beetje bevooroordeeld maar het is een TOP cd geworden. Zeer diverse nummers, voor iedere gelegeneid is er wel iets bij en dat samen met de muzikaliteit die u van de Straatklinkers gewend bent.

Momenteel zijn we de presentatie aan het voorbereiden om ook hier een groot succes van te maken.

Zondagmiddag 4 februari 2007 vanaf 13.00u is iedereen welkom in de Rabozaal van
S.C. het Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40A in Sasenheim voor de presentatie van onze nieuwe cd.


Onderstaand nog wat foto's van het "inzingen" van de cd op zaterdag 16 december.
Via deze weg willen we onze enthousiaste partners en fans nogmaals bedanken voor hun inzet. Het resultaat van o.a. dit avondje "gratis bier" is vanaf 4 februari te beluisteren.

Problemen met email info@straatklinkers.nl verholpen

Written by Koos Hoogervorst

Posted on 17 december 2006

Gisteren hebben we ontdekt dat email gericht aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. niet aankwam. Dit blijkt al een tijdje het geval geweest te zijn. Sinds wanneer dit probleem is opgetreden weten we echter niet.

Inmiddels is het probleem verholpen en werkt de email weer naar behoren.

Heeft u de afgelopen periode een email gestuurd naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. maar nog geen antwoord gehad dan is deze waarschijnlijk niet aangekomen. Stuurt u dan a.u.b. uw email nog een keer.

Straatklinkers hebben derde CD opgenomen

Written by Koos Hoogervorst

Posted on 09 december 2006

 De Straatklinkers hebben in het weekend van 8 en 9 december een nieuwe CD opgenomen. Na Steengoed (1993) en Klinkklaar (1997) is de klinkersound nu voor de derde keer op schijf vastgelegd. De opnamen hebben plaatsgevonden in de studio's van Mira Sound BV. in Amersfoort.

Er is in die twee dagen door de bandleden hard gewerkt om de klinkersound weer zo optimaal mogelijk op CD te krijgen. Er zijn weer veel nieuwe muzikale uitdagingen gezocht die menig muziekliefhebber kan verrassen. Van feestmuziek, foute marsen, meezingers tot aan de gevoelige snaar aan toe. Kortom, de Straatklinkers op hun best.

Verwachting is dat de CD begin februari zal worden gepresenteerd.

8 en 9 december, opname CD. We zijn er klaar voor!

Written by Koos Hoogervorst

Posted on 01 december 2006

Het is aftellen geblazen. Nog een paar dagen want op vrijdag 8 en zaterdag 9 december gaan de Straatklinkers de studio in voor de opname va hun derde CD. De laatste spreekwoordelijke puntjes worden de komende week op de i gezet en dan moet het gaan gebeuren. Vele extra uren repetities hebben de Straatklinkers erin gestoken om zo goed mogelijk voorbereid aan de opname te beginnen. Tussen de repetities door ook nog wat optredens gehad en zijn (trompettist) Dion en Annet van Kesteren trotse ouders geworden van een dochter, genaamd Nina. Ook dit was goed gepland want Dion kan nu met een gerust hart mee de studio in. Dion en Annet namens alle Straatklinkers en partners van harte gefeliciteerd natuurlijk!

Mannen, iedereen veel succes toegewenst namens de partners waarin de Klinkersound van nu vastgelegd gaat worden! Volgende week na de opname een uitgebreid (foto)verslag op onze website.

Voorbereidingen derde CD Straatklinkers in volle gang

Written by Koos Hoogervorst

Posted on 30 september 2006

De derde CD van De Straatklinkers komt eraan! Althans, de mannen van het Sassenheimse orkest zijn drukdoende bezig met de voorbereidingen. Na 'Steengoed” (1993) en KlinkKlaar (1997) gaat het orkest op 8 en 9 december naar Amersfoort om in de studio van Mirasound bv (www.mirasound.nl) tal van de herkenbare klinkersound nummers op te nemen. Veel van deze nummers komen weer van de hand van Matthijs Kruik die er met zijn schrijfstijl voor zorgt dat de Klinkersound zo speciaal is. Met het opnemen van de CD gaat er ook nog een wens in vervulling van de vorig jaar overleden trompettist René Berghorst. Hij verkondigde toen aan het begin van het jaar dat de Straatklinkers weer een CD zouden gaan opnemen. Helaas zal hij dit zelf niet meemaken maar de Straatklinkers kennende zal er best iets speciaals worden gedaan..

Nu is het dan bijna zover maar zal er tot en met begin december iedere dinsdagavond in de oefenruimte van de Straatklinkers in het Onderdak hard geoefend worden om straks klaar te zijn voor de opnamen. Als alles volgens planning gaat zal de CD in de tweede helft van januari 2007 (het jaar dat de Straatklinkers twintig jaar bestaan) worden gepresenteerd.