1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Nieuws 2007

Straatklinkers treden op in Thialf voor Nierstichting.

Written by Koos Hoogervorst

Posted on 21 oktober 2007

Teylingen/Sassenheim. De Straatklinkers hebben zondag 21 oktober in het Thialf stadion in Heerenveen aan de eerste editie van de Nierstichting Elfstedentocht hun muzikale bijdrage geleverd. Deze wervingsactie vond plaats op elf schaatsbanen verspreid over heel Nederland. Onder het motto 'Schaatsen aan voor nierpatiënten' konden duizenden sportieve Nederlanders

Read Article

Giethoornse Gondelvaart

Written by Koos Hoogervorst

Posted on 25 augustus 2007

Voor de derde keer in successie hebben de Straatklinkers op zaterdag 25 augustus hun bijdrage geleverd aan de Giethoornse Gondelvaart. Om 20.30 uur vertrok de 'punter' gevuld met Straatklinkers aan de tocht. Afgewisseld door andere muzikale invullingen van orkesten en artiesten was het weer een gezellig spektakel in Klein Venetië. De gondelvaart duurde tot ca.

Read Article

Het was weer feest in Sneek

Written by Koos Hoogervorst

Posted on 04 augustus 2007

De Straatklinkers zijn weer in Sneek geweest. Voor de elfde keer waren de bandleden in de Friese stad bij de opening van de Sneekweek 2007. Voordat het officiële programma begon was er nabij de Waterpoort een wel heel speciaal optreden van een uit Nieuw Zeeland afkomstige groep Maoris, prachtig om te zien.

Read Article

Nieuwe polo's voor de Straatklinkers en ander nieuws

Written by Koos Hoogervorst

Posted on 15 juli 2007

Zoals op de foto's van het gewonnen festival Dollen tussen de Bollen te zien is, zijn de Straatklinkers gehuld in een totaal nieuwe (zomer)outfit. De opvallende blauw-witte polo's zijn mogelijk gemaakt door Paul Melman van Melman Mode uit Sassenheim. Waarvoor natuurlijk ontzettend veel dank. Het zijn niet de eerste shirts die gesponsord zijn door Melman, eerder

Read Article

De Straatklinkers Winnen Dollen tussen de bollen.

Written by Koos Hoogervorst

Posted on 24 juni 2007

Het door de Koetillers georganiseerde blaaskapellenfestival Dollen tussen de bollen heeft met De Straatklinkers een schittenrende winnaar gekregen. Na vier optredens op de vier verschillende podia kwamen zij als beste uit de bus.

Voor de medewerkers van het festival was de dag al vroeg begonnen, om 7.30 werd bij sponsor "het feest van Harry"

Read Article