1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Info

Sneek 2008

De Straatklinkers hebben in de afgelopen 28 jaar met een combinatie van enthousiasme en muzikaliteit naam gemaakt in de dweilorkestenwereld. De kracht van het dertienkoppige orkest uit Sassenheim zit 'm duidelijk in de muziek. De Klinkersound staat als een huis en wordt al die jaren op feesten, evenementen en festivals steeds weer geprezen. Van feestmuziek, foute marsen, meezingers tot de gevoelige snaar aan toe, ieder publiek wordt op haar of zijn wensen bediend.

Met behulp van een eigen huiscomponist/arrangeur worden er steeds nieuwe muzikale uitdagingen gezocht die bij het orkest passen en natuurlijk om het repertoire te updaten. Veel van deze muzikale uitspattingen zijn inmiddels vastgelegd op drie CD's. Steengoed (1993), KlinkKlaar (1997) en in februari 2007 is de derde cd Keigaaf uitgebracht.

Blokker commercial 2008

Opvallende optredens de afgelopen twintig jaar: Huldigingen van Olympische Medaillewinnaars, in voorprogramma's gestaan van BLØF, Rowwen Hèze en Pater Moeskroen, televisie en radio-optredens, de Elfstedentocht van 1997, een aantal keer als dweilorkest in Thialf Heerenveen maar ook wedstrijden of evenementen in opdracht van de KNVB zijn muzikaal ondersteund. Naast deze optredens wordt jaarlijks opgetreden op evenementen zoals de Sneekweek, (bedrijfs)feesten en het carnaval. In 2008 werd nog meegewerkt aan de totstandkoming van de reclamecommercial van het Brulshirt van Blokker. Kortom, de Straatklinkers een veelzijdig orkest!

Genoeg geschreven vinden wij, maar wenst u meer informatie of wilt u de Straatklinkers uitnodigen, mail ons of neem contact op via onderstaand adres.

Tot ziens op uw evenement of feest!

Koos Hoogervorst, Floris Schoutenstraat 34, 2172 SL Sassenheim,
(31) 0252-216761  06 23352727

email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Volg ons op...

FacebookTwitterYouTube

Wie is online

We hebben 22 gasten online